Webmail gebruiken...

Webmail is vooral gemakkelijk als u niet uw eigen computer ter beschikking hebt, maar toch wilt controleren of er mail is. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de vakantie in het buitenland.

U kunt standaard webmail gebruiken.
U gaat hiervoor naar http://webmail.uwdomeinnaam.nl

Wij maken gebruik van het webmailprogramma 'Horde'.
Het loginscherm ziet er uit zoals hieronder:

U kunt eventueel eerst een andere taal kiezen.
Bij 'Gebruikersnaam' en 'Wachtwoord' vult u uw login gegevens in...

en u klikt op 'Aanmelden'.

Webmail is eenvoudig in gebruik. Op dit moment gaan we daarom hier niet verder op in.

TIP
Kies altijd een wachtwoord dat niet te gemakkelijk te raden is en wat u kunt onthouden. Dus NOOIT uw geboortedatum of de naam van een van uw kinderen of uw huisdier.

Veilig betalen met iDEAL

NL-Registrar